Avís legal

1. TITULARITAT

Aquest portal web és titularitat de l’associació l’Associació Munart, el domicili social de la qual es troba a la Ronda Josep Plà 08553 Seva (Barcelona) i el correu electrònic de contacte .

 

2. DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

L’Associació Munart és titular de tots els drets d’explotació de propietat intel·lectual i industrial del lloc Web i és també titular o té la corresponent llicència sobre els drets de propietat intel·lectual, industrial i d’imatge sobre dels continguts disponibles a través del mateix.

En conseqüència, no està permès suprimir, eludir o manipular l’avís de drets d’autor (“copyright”) i qualssevol altres dades d’identificació dels drets de l’Associació Munart o dels seus titulars incorporats als continguts, així com els dispositius tècnics de protecció, les empremtes digitals o qualssevol mecanismes d’informació i/o d’identificació que poguessin contenir-se en els continguts.

Així mateix està prohibit modificar, copiar, reutilitzar, explotar, reproduir, comunicar públicament, fer segones o posteriors publicacions, carregar arxius, enviar per correu, transmetre, usar, tractar o distribuir de qualsevol manera la totalitat o part dels continguts inclosos al Lloc Web per a propòsits públics o comercials, si no es compta amb l’autorització expressa i per escrit de l’Associació Munart o, en el seu cas, del titular dels drets que correspongui.

 

3. ENLLAÇOS

Al Lloc Web, l’Usuari podrà trobar enllaços a altres pàgines web mitjançant diferents botons, links, banners, etc., els quals són gestionats per tercers. l’Associació Munart no té facultat, mitjans, medis humans i tècnics per conèixer, controlar ni aprovar tota la informació, continguts, productes o serveis facilitats per altres llocs web als que s’estableixen enllaços des del Lloc Web.

En conseqüència, l’Associació Munart no assumeix cap tipus de responsabilitat per qualsevol aspecte relatiu a la pàgina web en la qual s’estableix un enllaç des del Lloc Web, en concret, a títol enunciatiu i no taxatiu, sobre el seu funcionament, accés, dades, informació, arxius|arxivaments, qualitat i fiabilitat dels seus productes i serveis, els seus propis enllaços i/o qualsevol dels seus continguts, en general.

L’establiment de qualsevol tipus d’enllaç per part del Lloc Web a cap altre lloc web aliè no implica que existeixi algun tipus de relació, col·laboració o dependència entre l’Associació Munart, i el responsable del lloc web aliè.

 

4. LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Les presents condicions generals de l’Avís Legal es regeixen per la Legislació espanyola, essent competents els Jutjats i Tribunals de Barcelona per a conèixer qualsevol qüestió que es susciti sobre la interpretació, aplicació i acompliment de les mateixes.